Knaagdieren

Al sinds 2001 werk ik bij de dierenwinkel van Hans en Sytske en ik heb het nog steeds erg naar mijn zin! In de winkel ben ik onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van de vogels en knaagdieren, maar desondanks ben ik even geinteresseerd in de andere diersoorten.

Thuis heb ik een voliere met daarin vele soorten tropische vogels. Ik vind het leuk om hun natuurlijke leefomgeving zo goed mogelijk na te bootsen. Op deze manier komen de vogels het beste tot hun recht en is de voliere erg mooi om naar te kijken. In 2003 heb ik mijn veterinaire opleiding in Barneveld afgerond, waaraan ik veel kennis heb overgehouden. Daarnaast heb ik diverse certificaten dierenartsassistent paraveterinair. Deze kennis komt nog steeds dagelijks van pas bij het uitbrengen van advies.

Naast de knaagdieren zelf, verkopen we vele soorten kooien, buitenhokken, voeding, bodembedekking, accessoires en medicijnen. Als u vragen heeft over knaagdieren of andere diersoorten, help ik of één van mijn collega's u graag verder!

Judith

Knaagdieren